top of page

NAPOLEON RACE

Seuraa kisoja täällä ja katsoa myöhemmin miten meni.

Torstaikisojen seuranta - Tracking

Aiheina mm. virallinen ilmoitustaulu, Torstaikisat, kisatulokset, Finrating taulukot

Tutustu ja osallistu BSS kilpapurjehdukeen liittyviin keskusteluihin.

Napoleon Race 2024 Kilpailukutsu (ver. 1.0 20240520)   

Tapahtuma:  NapoleonRace 2024

Päivämäärä:  11.8 2024

Järjestäjä:  Borgå Segelsällskap r.f., Porvoo

Kilpailusatama:  BSS kerhosatama Kugghamn, Tolkistentie 960, 06400 Porvoo (N 60°18.96' E 25°35.53')

Luokat: Albin Express (ranking) Haj (ranking) int5m 5.5m


 1. SÄÄNNÖT

  1. Kilpailussa noudatetaan (PKS) (löytyy osoitteesta spv.fi) . 

  2. Purjehdusohjeet voivat muuttaa muitakin kilpailusääntöjä.

 2. KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN, MAKSUT

  1. Kilpailu on avoin veneille, jotka täyttävät luokkansa säännöt.

  2. Kelpoisuusehdot täyttävät veneet voivat ilmoittautua  https://manage2sail.com/fi-FI/event/NaRa2024#!/ viimeistään 7.8 kl 18:00 (jos ongelmia Manage2Sailin kanssa - olkaa yheteydessä kilpailupäällikköön)Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen BSS:n ilmoittautumisjärjestelmään, sekä tuloksesi ja seuraavien tietojesi julkaisun yleisölle: nimi, seura, veneen tiedot, miehistön tiedot, kilpailuluokka. Tulokset välitetään SPV:lle ja kilpailun luokkien luokka liitoille.

  3. Osallistumismaksu: 40 €, maksettava BSS:n pankkitilille viimeistään 7.8 kl 18:00. 

  4. Maksuohjeet: Borgå Segelsällska r.f. tili FI19 4050 1940 0044 34, Viestikenttään: purjenumero, veneen nimi, luokka, pursiseura.

  5. Luokka avataan, jos vähintään viisi venettä on ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun 7.8 kl 24.00 mennessä. Lautakunta voi avata luokan muissakin olosuhteissa.

  6. Jälki-ilmoittautumisia hyväksytään vain jo avattuihin luokkiin. Jälki-ilmoittautuvan veneen tulee maksaa korotettu jälki-ilmoitus maksu, 50 Eur. Maksu suoritetaan käteisellä tai MobilePay:lla kilpailupailusatamassa.


 3. AIKATAULU

  1. Sunnuntaina 11.8klo 09.30 kipparikokousklo 11.30 ensimmäinen varoitusviesti

  2. Kaikissa luokissa pyritään purjehtimaan 3 lähtöä.

  3. Sunnuntaina ei käynnistetä lähtöproseduuria klo 15.00 jälkeen ellei se seuraa yleistä takaisinkutsua tai lykkäystä, joka on annettu purjehdukseen, jonkaensimmäinen varoitusviesti on annettu ennen 15.00.


 4.  PURJEHDUSOHJEET

  1. Purjehdusohjeet julkaistaan sivustolla https://manage2sail.com/fi-FI/event/NaRa2024#!/ viimeistään ke.7.8  klo 20.00.

 5. KILPAILUPAIKKA JA RATA-ALUEET

  1. BSS:n kerhosatama, Kugghamn toimii kilpailusatamana

  2. Rata-alue: Orrbynselkä (noin 2 nm kilpailusatamasta), Vara-rata-alue: Svartbäckinselkä (noin 1,5 nm kilpailusatamasta)

 6. RADAT

  1. Radat ovat vastatuuli-myötätuuliradat levittäjällä.

  2. Järjestäjä voi yhdistää luokkia samaan lähtöön riippuen lopullisesta osallistujien lukumäärästä.

 7. PISTELASKUJÄRJESTELMÄ

  1. Kilpailussa käytetään Purjehduksen kilpailusääntöjen liitteen A mukaista sijalukujärjestelmä

 8. PALKINNOT

  1. Kilpailuissa jaetaan BSS:n palkinnot Suomen Purjehdus ja Veneily ry:npalkintosuosituksen mukaisesti.


 9. VASTUUVAPAUS

  1. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan. Katso PKS sääntöä 3, Päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen


 10. VAKUUTUS

  1. Jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus, joka kattaa vähintään 150 000 € vahingon.


 11. OIKEUS KÄYTTÄÄ NIMEÄ SEKÄ ÄÄNI- JA KUVATALLENTEITA

  1. Osallistumalla tähän tapahtumaan kilpailijat myöntävät automaattisesti järjestäjälle ja tapahtuman tukijoille oikeuden myös tulevaisuudessa ilman korvausta tehdä, käyttää ja esittää, oman päätöksensä mukaisesti, audio ja kuvatallenteita ja niistä tehtyjä jäljenteitä, jotka on otettu joko kilpailusatamassa tai vesillä, kilpailualueelle saapumisen ja kotiin lähdön välisenä aikana.


 12. LISÄTIETOJA

  1. Lisätietoja sivustolla https://manage2sail.com/fi-FI/event/NaRa2024#!/tai Kilpailupäällikkö Johan Graeffe 040 55 01239 kappsegling@bss.fi------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virallinen kilpailukutsu päättyy tähän


Info!!: Palkintojenjako ja illanvietto toteutetaan BSS satamassa Kugghamnissa. 


EmsalöRunt AfterSail: BSS ja HaPu järjestää AfterSail-tapahtuman Kugghamnissa lauantaina EmsalöRunt kilpailun jälkeen. Tarjolla Paellaa tai jotain vastaavaa. Juomapuolesta pitää itse huolehtia. Vettä ja mehua toki tarjolla. Lopullinen menu ja hinta elokuussa - seuratkaa bss.fi. Ruokaa pitää tilata etukäteen. Ruoka maksetaan käteisellä tai MobilePay:llä paikanpäällä.Tarjolla myös live-musiikkia ja mukavaa chillailua. AfterSailiin on tervetulleita kaikki purjehduksesta ja veneilystä kiinnostuneet. Ei siis tarvitse olla kilpailija. NapoleonRace kilpailijat ovat tervetulleita.


Laituripaikka: BSS tarjoaa maksuttoman yöpymis mahdollisuuden (omassa veneessä) Kugghamnin satamassa, sekä ennen kilpailua että sen jälkeen. Ilmoittakaa laituripaikan tarpeesta sähköpostiosoitteeseen kappsegling@bss.fi 


Kraana: Järjestetään kraana-auto vesillelaskupaikalle. Tarkemmat tiedot Timotej Kovacic, puh: +358 40 4811 032, email: timote.jpeter.kovacic@gmail.com


Startti_kisa.jpg

Viimeisimmät julkaisut BSS Kilpapurjehduksen KESKUSTELUFOORUMIIN

bottom of page