Päivitä yhteystietosi Suuli-järjestelmässä - Uppdatera dina kontaktuppgifter via Suuli

15.3.2017

Ovatko osoite ym tietosi ajan tasalla? Suuli on SPV:n rekisteri, jota kautta myös BSS saa yhteystietosi jäsenpostia varten. Voit tse päivittää tietosi Suulissa! Är dina adressuppgifter rätt? Uteblir posten från BSS? Via Suuli får även BSS dina kontaktuppgifter för medlemsbrev och du kan själv uppdatera dem!

Suuli on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseuroilleen tuottama jäsen- ja venerekisteriohjelma. Se on myös paikallisyhdistysten käyttöön sovitettu laskutusohjelmisto.

BSS jäsenenä olet myös SPV:n jäsen.

Mitä Suulissa voi tehdä?

SPV:n jäsenseurat voivat hallita Suulissa seuransa, jäseniensä ja veneidensä tietoja. Myös yksittäisten laskujen ja massalaskutusten tekeminen onnistuu kätevästi sähköpostitse. Yksittäinen jäsenseuran jäsen voi päivittää omia yhteystietojaan, katsella veneensä katsastustietoja ja tulevaisuudessa myös ilmoittautua koulutuksiin. Lisäksi katsastajat voivat tehdä katsastuspöytäkirjoja Suulissa.

Miten Suuliin kirjaudutaan?

Jokaisella jäsenellä on omat käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnuksena toimii henkilön liiton jäsennumero, jota myös vakuutusyhtiö saattaa tulevaisuudessa kysyä, kun jäsen hakee korvauksia liiton vakuutuksesta. Seurojen ja jäsenien tietoja hallinnoi seurojen luottamushenkilöt. Kun uusi jäsen on luotu Suuliin, hänelle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki Suulin sisäänkirjautumissivulle, oman käyttäjätunnuksen järjestelmään ja ohjeet salasanan asettamiseksi.

BSS:lle on myös tärkeää, että tietosi ovat SUULI:ssa oikein. Tarkista ja korjaa mahdolliset virheet.

Jäsenrekisterin löydät täältä: https://suuli.spv.fi/

Jos et tiedä jäsennumeroasi tai sähköpostisi ei ole järjestelmässä, niin olethan yhteydessä seuran sihteriin:

Fredrik Bärlund
fredrik.barlund (ät) gmail.com
040-7680098

***

Suuli är Segling och Båtsport i Finland rf:s medlems-båtregister och faktureringsprogram som erbjuds alla medlemsklubbar.

Som medlem i BSS är du också medlem i SBF.

Till vad kan Suuli utnyttjas?

I Suuli kan medlemsklubbarna hålla koll på uppgifter om sina medlemmar och klubbens registrerade båtar. Fakturering av enskilda fakturor via e-post, klubbmedlemmar kan uppdatera sina uppgifter, kontrollera den egna båtens besiktningsuppgifter och i framtiden också anmäla sig till olika skolningstillfällen. Besiktarna kan göra besiktningsprotokoll i Suuli.

Att logga in på Suuli

Varje medlem har ett eget användarnamn. Användarnamnet är medlemsnumret som också används då en medlem söker om ersättning genom förbundets försäkring. Då en  ny medlemsprofil skapats i Suuli skickas e-post till profilen med användarnamn och en länk till inloggningssidan.

För BSS är det också viktigt att dina uppgifter i SUULI är korrekta. Vänligen kolla och korrigera eventuella fel.

Registret hittar du här: https://suuli.spv.fi/

I fall du inte vet dit medlemsnummer eller har en e-post registrerad i systemet, vänligen kontakta föreningens sekreterare:

Fredrik Bärlund
fredrik.barlund (ät) gmail.com
040-7680098