JUNIORILEIRIT 2023

Tervetuloa purjehdusleirille!

Borgå Segelsällskap (BSS) järjestää kaksi purjehdusleiriä BSS kerhosatamassa Kugghamnissa joka sijaitsee Tolkkisissa (Tolkkistentie 960, Porvoo).

Osallistujat pääsevät kokeilemaan purjehdusta Optimisti-jollalla. Purjehduksen lisäksi leirillä on muuta ohjelmaa, kuten liikunnallista leikkiä, retki lähisaareen, veneily- ja navigointitaitoja sekä muuta vesiurheilua.

Leireillä vesillä olon ja ulkoleikkien lomassa lapsille tarjotaan lämmin lounas ja iltapäivällä välipala. Kurssilaiset saavat jollan leirien ajaksi. Veneilyliivi on hyvä olla omasta takaa, mutta niitäkin löytyy lainaksi. Leireillä lapsilla on mahdollisuus myös uimiseen ja saunomiseen. 

Leiri 1 ma-pe 5.-9.6.2023 klo 9-17
Leiri 2 ma-pe 12.-16.6.2023 klo 9-17 (TÄYNNÄ)

Nämä junioripurjehduksen jokavuotiset alkeiskurssit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, mutta ikäraja ei ole ehdoton. On hyvä, jos koulunkäynti on tuttua ja uimataito on kohtuullinen. Purjehduleireiltä on helppoa jatkaa harjoitusta aloittelijoille tarkoitetussa valmennusryhmässä. Leireille osallistuja saa automaatisesti seuran juniorijäsenyyden kauden loppuun. 

Varusteiksi sopivat lämpimät, vettä hylkivät vaatteet tai märkäpuku. Jalkineiksi soveltuvat esimerkiksi lenkkarit tai kumisaappaat. Otathan varuiksi mukaan vaihtovaatteet ja pyyhkeen. 

Leirin hinta jäsenille on 275 € ja muille 320€. 

 

Vastuuvalmentajana toimii Joonatan Partinen.

Kaikki leiriläiset liityvät leirin myötä automaattisesti myös Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton (SPV) jäseniksi ja näin ollen ovat lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana.

Ilmoittautuminen 15.5.2023 mennessä.

ILMOITTAUDUN MUKAAN KESÄLEIRILLE

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.