Jatkoleiri

Tervetuloa purjehduksen jatkoleirille!

Borgå segelsällskap (BSS) järjestää maanantaista perjantaihin 14.6.-18.6.2021 päiväleirin (kello 9-17) 8–14 vuotiaille. Leirin jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta viikkoharjoituksissa. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun saakka.

Leiri on tarkoitettu vihreän ryhmän purjehtijoiden lisäksi niille, jotka ovat kesän leireillä oppineet purjehduksen perustaidot. Leirin aikana harjoitellaan vanhoja taitoja ja opitaan uutta syksyä varten. Leirillä purjehditaa Optimisti-jollalla. Purjehduksen lisäksi leirillä on muuta urheilullista ohjelmaa, retki lähisaareen, veneily- ja navigointitaitoja sekä muuta vesiurheilua.

Leiripäivän aikana tarjoillaan lämmin lounas ja välipala.

Varusteiksi sopivat lämpimät, vettä hylkivät vaatteet tai märkäpuku. Jalkineiksi soveltuvat esimerkiksi lenkkarit tai kumisaappaat. Omat kelluntaliivit pitää olla. Otathan varuiksi mukaan vaihtovaatteet ja pyyhkeen. 

BSS sijaitsee Kugghamnin satamassa Tolkkisissa (Tolkkistentie 960, Porvoo).

Leiri hinta on 175 € jäsenillä. Ei jäsenille 225 €. 

Valmentajina Joonatan Partinen ja Julia Björkestam.

Kaikki seuran jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton (SPV) jäseniä ja näin ollen lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana. Juniorijäsenyys maksaa 27 €.

 

ilmoittaudu leirille