SPONSORIT

Esite BSS:n junioritoiminnasta yhteistyökumppaneille:

BSS junioreiden yhteistyökumppaneiden hankinnan säännöt.

 

Kenellä tahansa on oikeus etsiä BSS junioritoiminnalle yhteistyökumppaneita. Kumppanuuksilla hankittu raha jaetaan kaikille junioreille menevään yhteiseen pottiin ja suoraan sponsorin hankkineen henkilön määrittelemän joukkueen hvyäksi seuraavasti:

  1. Junioritoimikunta määrittelee vuosittain budjetin yhteistyökumpaanuuksille. Niin kauan kun tämä budjetti ei vielä ole täyttynyt, menee kaikki kerätty raha kokonaisuudessaan yhteiseen pottiin.
  2. Kun budjetti on täyttynyt, budjetin yli kerätty rahamäärä jaetaan yhteisen potin ja yhteistyökumppanin hankkineen henkilön määrämän joukkueen välillä suhteessa 50%-50%.
  3. Raha käytetään suoraan kyseisen joukkueen kausimaksun pienentämiseen. Jos joku joukkue onnistuu keräämään yhteistyökumppanuuksia niin paljon, että kausimaksu putoaa 0 €:oon, tämä yli menevä osa palautetaan yhteiseen pottiin.
  4. Yhteistyökumppani katsotaan jonkun henkilön hankkimaksi, kun hän on itsenäisesti hoitanut koko sponsorihankintaprosessin.
  5. Vain suorat rahalliset tuet ja vain yritysyhteistyökumppaneilta lasketaan mukaan. Esim. kunnan, valtion ja erilaisilta säätiöiltä haettavat tuet eivät ole yritysyhteistyötä.
  6. Punamustaa joukkuetta käsitellään tässä yhtenä joukkueena.

BSS junioritoiminnan yhteistyökumppanit vuonna 2018