SAMASSA VENEESSÄ - TORSTAIKISAT

« aihelistaan

2022 Ilmoitustaulu, tiedotteet


 • nimimerkki

  Esa Sallinen

  25.5.2022 klo 13:04
  Tämä ketju tarkoitettu torstaikisojen viralliseksi ilmoitustauluksi ja tiedotteita varten

 • nimimerkki

  Lyhyt rata - sääntö

  25.5.2022 klo 21:34
  Torstaille 26.5 on vielä ennusteissa kevyttä tuulta, muistetaan sääntö lyhyestä radasta:
  ” HUOM! Lyhennetty rata:
  Ellei ensimmäinen vene ole purjehtinut Rönnskärin pohjoispuolella olevan portin (punainen ja vihreä viitta) läpi ennen kl 19:30, niin kyseinen portti on “Lyhennetyn radan maali”

 • Esa Sallinen

  26.5.2022 klo 11:36
  Kilpailulaitakunta on päättänyt siirtää 26.5.2022 kisa syyskaudelle 8.9.2022, johtuen tämän päivän heikoista tuuliolosuhteista 1-2m/s. Korvaava kisapujehditaan siis 8.9.2022 eli torstai ennen Medal Race.

 • nimimerkki

  Esa Sallinen

  29.8.2022 klo 15:36
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Ohjeita tarkennettu tuloksen ilmoittamisen suhteen. Pyydämme kilpailuun osallistujia ilmoittamaan aina tuloksensa, jotta tulokset ja pistelasku vastaa kilpailutapahtumia. Osallistumisesta saa aina 1 pisteen, myös silloin kun venkunnalla on osallistumisia yli 7:ään kisaan.

 • nimimerkki

  Kajen

  5.9.2022 klo 10:32
  Panokset kovenee!! ;-)

  Nyt viimeistään pitäisi sitten saada kokonaistulokset ajan tasalle, mielellään ennen torstain kisaa. Ainakin seuraavat veneet ovat lähteneet mukaan kisaan. Hufsan, Lillan oli 18.8, Lady Flow ja Helena. Mikä vene minä päivänä en osaa sanoa. Samoin Sissi oli mukana 25.8 mutta ei näy tuloksissa. Lisäksi Top-Cat on saanut pisteen DNS:stä 9.6. Jos vene lähti mutta ei tullut maaliin, niin muutetaan DNF:si, ja jos ei lähtenyt niin pysyköön DNS voimassa mutta piste pois! Samoin WhatsUp viestiketjussa 4.8 ollaan laskettu että 10 venettä osallistunut, mutta vain yhdeksän venettä näkyy tuloslistalla.
  Eikö sieltä tulosliuskoista voisi poimia, että montako venettä on ilmoitettu että on laskettu että osallistunut ja verrata montako venettä on saanut tuloksen. Näin saataisiin mahdollisesti selville ne lähdöt joista puuttuu veneitä? Jos nämä puuttuvat veneet löytyvät, niin mekin voidaan hyväksyä se että jury ilmoittaa meidän tuloksen DNF:si vaikka emme itse ilmoittaneet tuloksen.
  Samoin ehdotan että Marellan ja Calidriksen tulokset lyödään yhteen, koska Riitta Piela on ainoa joka on veneillä purjehtinut. Ja hän olisi varmasti purjehtinut kaikki kisat Marellalla jos vene olisi ollut kunnossa koko ajan.

  Yst.terv. Kaj K

 • Esa Sallinen

  5.9.2022 klo 16:27
  Moi,

  Jep, kiitos hyvästä listauksesta! Asia on tosiaan työn alla ja olen ollut yhteydessä mainittuihin venekuntiin, jotta saadaan tilastot vastaamaan tapahtumia mahdollisimman hyvin. Olen saanutkin jo muutamia vastauksia. Myöskin DNS ja DNF pisteytystä on korjattu mainituin osin, ei näy vielä sivustolla, mutta yritetään saada homma valmiiksi ennen torstaita! Lisäksi on yksi venekunta jolta on jäänyt tuloksia rekisteröitymättä, tämä korjataan! Ongelman juuri on tällä hetkellä turhan monimutkainen tulosten kirjaaminen järjestelmästä toiseen...aikaa menee valitettavan paljon ja virheitä tulee :)

  Kilpailuun osallistuminen tapahtuu meillä sääntöjen mukaan ylittämällä lähtöviiva. "Ääritilanteessa", mikäli on osoitettavissa, että vene on osallistunut kisaan, lautakunnalla on oikeus lisätä veneelle DNF, vaikka tulosta ei olisi ilmoitettu. Jokainen osallistuva vene kuitenkin tavalla tai toisella vaikuttaa kisan tapahtumiin jollain asteella. Tämä voi näkyä esim toisen veneen reittivalinnoissa tai vaikkapa joutumisena toisen "lika"tuuleen. Siispä on tasapuolista, että kaikki osallistumiset saadaan kirjattua...Itse tapahtumankin kannalta on mukava, että hieno osallistujamäärä näkyy!

  Calidris/Marella, Henk koht. samaa mieltä, mutta teen pienen kyselyn...

  Esa
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
2022 Ilmoitustaulu, tiedotteet