top of page
optarikisaa.jpg

Juniorien kesäleirit 2024

Borgå Segelsällskap (BSS) järjestää tänäkin kesänä kaksi purjehdusleiriä BSS kerhosatamassa Kugghamnissa. Nyt ilmoittautuminen kesäleireille on auki 17.5.2024 saakka tai kunnes kaikki paikat on varattu.

Junioritoiminta_2.jpg

​JUNIORITOIMINTA KUKOISTAA

Junioreiden kesäleirit

BSS järjestää kaksi purjehdusleiriä koulujen kesäloman aluksi seuran kerhosatamassa Kugghamnissa, joka sijaitsee Tolkkisissa.

Osallistujat pääsevät kokeilemaan purjehdusta optimistijollalla. Toisella leirillä päästään jo hieman alkeita pidemmälle. Purjehduksen lisäksi leirillä on muuta ohjelmaa, kuten liikunnallista leikkiä, retki lähisaareen, veneily- ja navigointitaitoja sekä muuta vesiurheilua.

Hyvä tietää Junioritoiminnasta

BSS tarjoaa valmennusta eritasoisille purjehtijoille, useassa veneluokassa, kokeneiden valmentajien johdolla niin aloittelijoille kuin nälkäiselle kilpailijallekin. Junioritoimikunta huolehtii suunnittelusta - mutta toimeenpanossa tarvitaan myös vanhempia.

Vanhempien rooli

Purjehdus on mitä hienoin koko perheen harrastus.


Kuten muissakin urheilulajeissa, myös purjehduksessa vanhemmat voivat tukea nuoria purjehtijoita monissa rooleissa, tukea tarvitaan sekä rannassa että vesillä.


Mitä junioriharrastus maksaa?

BSS on voittoa tavoittelematon yhdistys. Junioritoiminnan maksut veloitetaan omakustannushintaan osallistujilta. Seura voi harkinnanvaraisesti tukea junioria näiden maksujen maksamisessa kirjallisen hakemuksen perusteella.

BSS Junioreiden harjoitusryhmät

BSS tarjoaa valmennusta eritasoisille purjehtijoille, useassa veneluokassa, kokeneiden valmentajien johdolla niin aloittelijoille kuin nälkäiselle kilpailijallekin.

KAJENS KANNA

Tähän tiivistetty kuvaus KAJENS KANNA kilpasarjasta.


Tähän tiivistetty kuvaus KAJENS KANNA kilpasarjasta.


Tähän tiivistetty kuvaus KAJENS KANNA kilpasarjasta.

JUNIORIT VIIHTYVÄT JA OPPIVAT PURJEHTIMAAN PURJEHDUSKURSSEILLA JA KESÄLEIREILLÄ

Purjehdus on hieno urheilulaji ja harrastus. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla purjehtimista. Monelle purjehduksesta tulee elinikäinen harrastus, osa alkaa kilpailla tosissaan.


BSS tarjoaa hyvät puitteet tutustua purjehduksen saloihin. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Jos et ole aiemmin purjehtinut, voit tulla kokeilemaan muutaman kerran täysin ilmaiseksi. Mikäli purjehdus tuntuu kiinnostavalta, voit hakea jäsenyyttä ja paikan sinulle sopivasta harjoitusryhmistä. Aluksi voi purjehtia seuran jollilla. Kun tiedetään että purjehdus on "se juttu", kannattaa hankkia oma jolla. Päästääkseen alkuun ei vaadita suuria investointeja.

bottom of page