top of page

EMSALÖ RUNT 2024

Seuraa kisoja täällä ja katsoa myöhemmin miten meni.

Torstaikisojen seuranta - Tracking

Aiheina mm. virallinen ilmoitustaulu, Torstaikisat, kisatulokset, Finrating taulukot

Tutustu ja osallistu BSS kilpapurjehdukeen liittyviin keskusteluihin.

Osallistu EmsalöRunt 2024 kisan
EmsalöRunt 2024 KUTSU ver 1.1 (20240508)

EmsalöRunt 2024 kutsu ver 1.1 20240508
.pdf
Lataa PDF • 71KB
Finrating-kilpailu on osakilpailu Itäsyndikaatin – rankingsarjassa,  AMP Ranking 2024. Albin Express veneet kilpailevat myös  Express ranking sarjassa. 

Järjestäjä: BSS (Borgå Segelsällskap r.f.) 

Säännöt: Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen Kilpailusääntöjä 2021-2024 (PKS) , Suomessa voimassa olevaa Finrating-sääntöä sekä kilpailun purjehdusohjeita.


Kilpailukelpoisuus: Kilpailu on avoin Finrating taulukko- ja todistusveneille. Perhe/kruising luokkaan voivat ilmoittautua ei niin aktiivisesti kilpailevat miehistöt ja veneet, joille ei löydy Finrating lukua, mutta omaavat esimerkiksi vanhan LYS luvun. Olkaa tällöin yhteydessä kilpailutoimikuntaan tasoitusluvun vahvistamiseksi kappsegling@bss.fi viimeistään 7.8.2024. Perhe/kruising luokan venekunnat eivät ole mukana rankingsarjoissa.

Luokat: FINRATING kokonaiskilpailu kaikki FinRating veneet ilmoittauvat tähän. Lautakunta jakaa veneet oikeaan luokkaanFINRATING pieni luokka - Finrating-luku 0,8999 tai pienempi. FINRATING iso luokka Finrating-luku 0,9000 tai suurempi 

Perhe/kruising luokka 

Luokkaan voivat ilmoittautua ei niin aktiivisesti kilpailevat miehistöt ja veneet joille ei löydy Finrating lukua, mutta omaa esimerkiksi vanhan LYS luvun. Ole yhteydessä kilpailutoimikuntaan kilpailussa käytettävän tasoitusluvun vahvistamiseksi kappsegling@bss.fi, viimeistään 7.8.2024.Perhe/kruising luokkan venekunnat eivät ole mukana  Itäsyndikaatin rankingsarjassa eikä  AMP Ranking 2024:ssa.


Taka-ajolähtö:  Finrating-tasoitus “aikaa matkalle” menetelmällä (takaa-ajolähtö). Lähdöt lähtötaulukon mukaan (lopullinen “laskettu aika” lasketaan maalintulon jälkeen). 


Ilmoittautuminen: viimeistään 7.8 kl 18:00Manage2Sail. https://manage2sail.com/fi-FI/event/EmRu2024#!/ (jos ongelmia Manage2Sailin kanssa - olkaa yheteydessä kilpailupäällikköön)


Osallistumismaksu: 40 €, maksettava BSS:n pankkitilille FI19 4050 1940 0044 34 ennen kilpailua 

Päivämäärä ja aikataulu: 10/8 2024, lähdöt 11:00 - 13:00 lähtöaikataulukon mukaan (taka-ajolähtö)


Rata: Purjehditaan Emäsalon ympäri. Tarkempi ratakuvaus purjehdusohjeissa

Kilpailusatama: BSS:n kerhosatama Kugghamn. N 60°18,96’ E 25° 35,53’ 

Kilpailukanslia: Kugghamn, ennen kilpailua ja sen jälkeen. 

Kipparikokous: Kilpailusatamassa pe 9.8. klo 20.00 


Purjehdusohjeet: https://manage2sail.com/fi-FI/event/EmRu2024#!/Purjehdusohjeet julkaistaan elokuun alussa.

Vastuuvapautus ja -vakuutus: Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan (katso PKS sääntö 3, päätös kilpailla). Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisista tai henkilövahingoista tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen. Jokaisella kilpailevalla veneellä tulee olla voimassaoleva vastuuvakuutus.

Oikeus käyttää nimeä sekä ääni- ja kuvatallenteita: Osallistumalla tähän tapahtumaan kilpailijat myöntävät automaattisesti järjestäjälle ja tapahtuman tukijoille oikeuden myös tulevaisuudessa ilman korvausta tehdä, käyttää ja esittää, oman päätöksensä mukaisesti, audio ja kuvatallenteita ja niistä tehtyjä jäljenteitä, jotka on otettu joko kilpailusatamassa tai vesillä, kilpailualueelle saapumisen ja kotiin lähdön välisenä aikana.

Lisätietoja: Kilpailupäällikkö Johan Graeffe 040 55 01239 / kappsegling@bss.fi


------ Virallinen kutsu päättyy tähän ------ 

Info!!: Palkintojenjako ja illanvietto toteutetaan BSS satamassa Kugghamnissa. 

AfterSail: BSS ja HaPu järjestää AfterSail-tapahtuman Kugghamnissa kilpailujen jälkeen. Tarjolla Paellaa tai jotain vastaavaa. Juomapuolesta pitää itse huolehtia. Vettä ja mehua toki tarjolla. Lopullinen menu ja hinta elokuussa - seuratkaa bss.fi. Ruokaa pitää tilata etukäteen. Ruoka maksetaan käteisellä tai MobilePay:llä paikanpäällä.Tarjolla myös live-musiikkia ja mukavaa chillailua. AfterSailiin on tervetulleita kaikki purjehduksesta ja veneilystä kiinnostuneet. Ei siis tarvitse olla kilpailija.

Laituripaikka: BSS tarjoaa maksuttoman yöpymis mahdollisuuden (omassa veneessä) Kugghamnin satamassa, sekä ennen kilpailua että sen jälkeen. Ilmoittakaa laituripaikan tarpeesta sähköpostiosoitteeseen kappsegling@bss.fi 


Startti_kisa.jpg

Videoita ja kuvia

Viimeisimmät julkaisut BSS Kilpapurjehduksen KESKUSTELUFOORUMIIN

bottom of page