top of page
Juniorit.JPG


Tervetuloa purjehdusleirille!


Borgå Segelsällskap (BSS) järjestää tänäkin kesänä kaksi purjehdusleiriä BSS kerhosatamassa Kugghamnissa, joka sijaitsee Tolkkisissa (Tolkkistentie 960, Porvoo).


Osallistujat pääsevät kokeilemaan purjehdusta optimistijollalla. Purjehduksen lisäksi leirillä on muuta säänmukaista ohjelmaa, kuten liikunnallista leikkiä, retki lähisaareen, veneily- ja navigointitaitoja sekä muuta vesiurheilua. Leireillä vesillä olon ja ulkoleikkien lomassa lapsille tarjotaan lämmin lounas ja iltapäivällä välipala. Kurssilaiset saavat jollan leirien ajaksi. Veneilyliivi on hyvä olla omasta takaa, mutta niitäkin löytyy lainaksi. Leireillä lapsilla on mahdollisuus myös uimiseen ja saunomiseen. 


  1. Alkeisleiri 1 ma-pe 3.-7.6.2024 klo 9-17

  2. Aloittelijaleiri 2 ma-pe 10.-14.6.2024 klo 9-17 (soveltuu hyvin 1. leirin jatkoksi tai muuten ensimmäiset alkeet jo oppineelle)


Nämä junioripurjehduksen jokavuotiset alkeiskurssit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, mutta ikäraja ei ole ehdoton. On hyvä, jos koulunkäynti on tuttua ja uimataito on kohtuullinen. Varusteiksi sopivat lämpimät, vettä hylkivät vaatteet tai märkäpuku. Jalkineiksi soveltuvat esimerkiksi lenkkarit tai kumisaappaat. Otathan varuiksi mukaan vaihtovaatteet ja pyyhkeen.


Purjehdusleireiltä on helppoa jatkaa harjoitusta aloittelijoille tarkoitetussa valmennusryhmässä. Leireille osallistuja saa automaatisesti seuran juniorijäsenyyden kauden loppuun.


LEIRIN HINTA (SISÄLTÄEN JUNIORIJÄSENMAKSUN) ON 320€


Tärkeää: Mahdollisuus olla avustamassa leirillä

Järjestämme leirit omakustannehintaan, joten leirillä ei ole muuta henkilökuntaa kuin valmentajat. Siksi jokaisen leiriläisen huoltajan tai muun täysi-ikäisen perheenjäsenen toivotaan hoitavan ainakin yksi puolen päivän rantavahtivuoro leirin aikana. Tärkeintä on olla läsnä turvallisuussyistä, auttaa ruokailun esillepanossa, vesille lähdössä ja rantautumisessa jne. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus nähdä läheltä, millainen harrastus on kyseessä ja mitä satamassa tapahtuu!


Viktigt: Möjlighet att hjälpa på lägret

Vi organiserar lägren till självkostnadspris, så det finns ingen annan personal på plats än tränarna. Därför förväntas varje deltagares vårdnadshavare eller annan vuxen familjemedlem ta hand om minst en halvdag av strandtjänst under lägret. Det viktigaste är att vara närvarande av säkerhetsskäl, att hjälpa till med att lägga ut mat, start och landning osv. Det här är också ett utmärkt tillfälle att på nära håll se vad hobbyn går ut på och vad som händer i hamnen!

 

Vastuuvalmentajana toimii Joonatan Partinen.


Kaikki leiriläiset liityvät leirin myötä automaattisesti myös Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton (SPV) jäseniksi ja näin ollen ovat lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana.


Ilmoittautuminen leireille sulkeutuu 17.5.2024 tai kun leiri on täynnä.Junioreiden kesäleirit

Meri_ja_horisontti.jpg
bottom of page